12:25 18.04.2017

NYX 22 квітня відкриє другий флагманський магазин в Sky Mall

2 хв читати

У торгово-розважальному центрі (ТРЦ) Sky Mall (Київ) 22 квітня 2017 року відбудеться офіційне відкриття другого в Україні монобрендового магазину NYX Professional Makeup.

Як повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" маркетинг-директор бренду NYX Professional Makeup (Україна) Анна Добрянська, площа нового магазину з повним асортиментом косметики NYX Professional Makeup складе 80 кв. м. Він розміститься на другому поверсі біля центрального атріуму ТРЦ Sky Mall.

За словами А.Добрянської, в планах NYX Professional Makeup на цей рік - розвинути мережу магазинів в столиці, а в подальшому продовжити експансію в інших містах України.

"Експансія в регіони запланована не раніше другого кварталу 2018 року", - додала маркетинг-директор бренду, не уточнивши при цьому, в яких саме містах мережа має намір відкривати торгові точки.

За її словами, стратегія розвитку бренду NYX Professional Makeup в Україні полягає в побудові професійного іміджу бренду, що включає участь в спеціалізованих виставках, а також співпрацю зі школами макіяжу і візажистами.

Оцінюючи потенціал бренду NYX Professional Makeup на ринку України, А.Добрянська зазначила, що він досить великий, так як ринок професійної косметики в Україні слабо насичений.

"Ринок представлений обмеженою кількістю брендів: MAC, NYX Professional makeup, Inglot, Make Up For Ever, Make Up Atelier. Більшу частину брендів/продуктів, за якими полюють візажисти, доводиться привозити з собою з поїздок або замовляти на закордонних сайтах ", - резюмувала А.Добрянська.

Як повідомлялося, в грудні 2016 року в першій лінії ТЦ Globus відкрився перший флагманський монобрендовий магазин світового бренду професійного макіяжу NYX Professional Makeup площею 81,5 кв. м.

Бренд NYX Professional Makeup заснований в 1999 році в Лос-Анжелесі. Асортимент магазинів мережі включає в себе більш 2 тис. товарних позицій.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Києві очікують, що законопроєкт про допомогу Україні Байден підпише негайно – Єрмак

Рада збільшила чисельність Держприкордонслужби на 15 тисяч військовослужбовців

ДТЕК планує відновити електропостачання знеструмлених споживачів Святошинського району Києва протягом двох годин

Дрони СБУ уразили дві нафтобази в Смоленській області - джерело

ВАКС стягнув у дохід держави квартири, автівки та літаки окупаційного голови Запорізької області

Окупанти завдали удару по місцю зберігання несправної автотехніки в Одесі, жертв немає - Сили оборони півдня

Російські суди в березні винесли рекордну кількість вироків за дезертирство - британська розвідка

ДТЕК має намір до кінця дня підключити знеструмлених споживачів після ранкової атаки в Одесі

Мінсоцполітики України презентувало демографічну стратегію до 2040 року

В Одесі затримано рецидивіста, який передавав окупантам дані про розташування ППО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА