14:30 06.05.2017

Два судна "УДП" зіткнулися в територіальних водах Угорщини, постраждалих немає

1 хв читати
Два судна "УДП" зіткнулися в територіальних водах Угорщини, постраждалих немає

Теплохід "Іркутськ" 5 травня на 1730 км річки Дунай (Угорщина) при розходженні лівим бортом секції УДП-442 його каравану навалив на лівий борт пасажирського теплохода "Молдавія".

Як повідомила прес-служба "Українського Дунайського пароплавства" (Ізмаїл, Одеська обл.), обидва судна є його власністю.

У результаті навалу постраждалих, забруднення навколишнього середовища чи течі корпусів немає, судна не втратили морехідність. Наразі угорська влада провадить розслідування випадку.

Відповідно до "Інструкції щодо дій посадових осіб в аварійних ситуаціях" з моменту отримання інформації в УДП працює аварійний штаб, який координує дії з мінімізації втрат, забезпечення завершення поточного рейсу теплоходу "Молдавія", подальшого аварійного ремонту судна та секції УДП-442.

Після виконання компетентними органами Угорщини відповідних дій судна отримали вільну практику і продовжили рейси. На теплоході "Молдавія" екскурсійна програма рейсу виконується в штатному режимі.

Поінформовані всі компетентні органи.

УДП здійснює понад 30% транспортних перевезень Дунаєм. Його флот налічує майже 400 самохідних і несамохідних річкових і 30 морських суден. Основу дунайських перевезень флоту становить українська металургійна сировина, що поставляється для різних споживачів у придунайських країнах.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА