16:53 10.05.2017

У Києві п'яна жінка спочатку намагалася повіситися, а потім - вистрибнути з 11 поверху

1 хв читати

32-річна уродженка Луганської області намагалася вистрибнути з одинадцятого поверху багатоповерхового житлового будинку, але зачепилася за блок охолодження кондиціонера, звідки її зняли співробітники карного розшуку Оболонського управління поліції.

"Повідомлення про те, що на одинадцятому поверсі будинку на кондиціонері сидить дівчина, надійшло до поліції від перехожого. За цією адресою терміново прибули автопатрулі та слідчо-оперативна група. Прибувши на місце події, правоохоронці негайно зламали двері та проникли в квартиру. Під час огляду приміщення поліцейські з'ясували, що жінка вже намагалася вчинити самогубство: на люстрі висів шарф, а під нею стояв стілець", - повідомляє в середу Відділ комунікації поліції Києва.

В інформації зазначається, що жінка перебувала у стані сп'яніння і ніяк не реагувала на вмовляння правоохоронців не робити дурниць.

"Часу зволікати у поліцейських не було, адже луганчанка могла будь-якої миті зірватися вниз. Доки правоохоронці заспокоювали і відволікали господиню розмовами, один з оперативників схопив жінку і затягнув на балкон, перешкодивши зробити фатальний крок", - розповіли в столичному главку поліції.

Пояснити поліцейським причину своїх суїцидальних настроїв жінка не змогла. З нею працюють лікарі і психологи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА