11:32 23.05.2017

Військові "комісаріати" обмежують виїзд із ОРДЛО молоді призовного віку

1 хв читати
Військові "комісаріати" обмежують виїзд із ОРДЛО молоді призовного віку

Російське командування посилює заходи з недопущення відтоку мобілізаційного ресурсу з окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО), щоб забезпечувати комплектування з'єднань і частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ призовниками з місцевого населення, інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Військові "комісаріати" і т.зв. "правоохоронні органи" зобов'язані максимально обмежити виїзд за межі "республік" молодих людей для продовження навчання. Для цього використовуються методи виховної роботи, залякування невизнанням дипломів, отриманих у ВНЗ України, відкриття кримінальних справ за дрібні правопорушення із забороною полишати місце проживання до завершення вступної кампанії в 2017 році. Для виїзду з окупованих територій потенційним призовникам необхідно мати велику кількість довідок, отримання яких навмисне ускладнюють", - ідеться в повідомленні ГУР у Фейсбуці.

Розвідка також повідомила, що в районах розташування окремих підрозділів 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК введено карантин через збільшення випадків інфекційних захворювань серед особового складу. Крім того, передислокація підрозділів полку в н.п. Сєдове спричинила обурення місцевих жителів, незадоволених зростанням кількості порушень російськими військовослужбовцями громадського порядку, незаконного привласнення ними майна та безпідставного затриманнями жителів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА