16:48 30.05.2017

Комісія допустила до участі в конкурсі на головлікаря "Охматдиту" 7 осіб

2 хв читати
Комісія допустила до участі в конкурсі на головлікаря "Охматдиту" 7 осіб

Конкурсна комісія Міністерства охорони здоров'я України допустила сімох осіб до участі в конкурсі на заміщення посади головного лікаря Національної дитячої спеціалізованої лікарні (НДСЛ) "Охматдит".

Серед кандидатів на посаду Володимир Левицький, Сергій Синицький, Володимир Сова, Ірина Садов’як, Інеса Шевченко, Костянтин Шусторович та Сергій Яцемирський.

Згідно з декларацією за 2016 рік В.Левицький володіє двома земельними ділянками та житловим будинком (площа 289 кв. м) у Хмельницькій області, автомобілем Mercedes-Benz C-200 2013 року. Минулого року отримав заробітну плату сумою 168 тис. грн.

Кандидат на посаду головлікаря "Охматдиту" С.Синицький задекларував квартиру і земельну ділянку в Києві, дві земельні ділянки в Кіровоградській області, а також заробітну плату, одержану за основним місцем роботи та за місцем роботи за сумісництвом, на загальну суму 536 тис. грн, $20 тис. на банківському рахунку і 500 тис. грн готівкових коштів. У свою чергу його дружина в декларації зазначила житловий будинок і квартиру в Києві, $25 тис. готівкових коштів, а також $90 тис. на банківському рахунку.

В.Сова, згідно з декларацією, володіє двома квартирами (Київ, Хмельницький). Заробітна плата кандидата в 2016 році в одному з київських центрів медико-санітарної допомоги становила 268,8 тис. грн.

Заробітна плата кандидата І.Садов’як, яка володіє двома квартирами в Івано-Франківській області, в районній лікарні становила 104 тис. грн.

У свою чергу кандидат І.Шевченко задекларувала дві квартири в Дніпрі та зарплату в 16,8 тис. грн.

Кандидат К.Шусторович задекларував автомобіль Skoda Octavia Tour 2007 року, а також спільну з дружиною та сином квартиру поблизу Києва. У свою чергу його дружина володіє двома земельними ділянками, недобудованим житловим будинком площею 249 кв. м, а також автомобілем Hyundai Accent.

К.Шусторович також задекларував акції ПрАТ "КОРІС Україна", корпоративні права ТОВ "КОРІС Рус". Крім того, кандидат є кінцевим бенефіціарним власником цих юросіб. За 2016 рік зареєстрував 374 тис. грн заробітної плати, тоді як його дружина отримала, згідно з декларацією, 9 тис. грн зарплати, а також подарунок від чоловіка в грошовій формі в сумі 185 тис. грн.

С.Яцемирський задекларував одну квартиру в Києві, автомобіль Mitsubishi Outlander XL вартістю 171 тис. грн, а також 106,5 тис. грн плати за роботу в трьох місцях.

До участі у відкритому відборі не були допущені три кандидати через відсутність п'яти років стажу роботи на керівних посадах.

Відкрите засідання комісії з проведення відбору кандидатів відбудеться 31 травня.

Як повідомлялося, наприкінці березня МОЗ оголосило повторний конкурс на посаду головлікаря "Охматдиту" з огляду на те, що за результатами першого конкурсу комісія не визначила переможця через відсутність "гідного кандидата".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА