12:53 02.06.2017

Чорногорія заборонила в'їзд 149 українцям і росіянам

1 хв читати
Чорногорія заборонила в'їзд 149 українцям і росіянам

Влада Чорногорії ухвалила рішення про заборону в'їзду до країни 149 громадянам РФ та України, причетним до російської агресії на Донбасі та анексії Криму в 2014 році, повідомляється на сайті сербського телеканалу b92 із посиланням на агентство Beta.

При цьому чорногорський уряд підтвердив засобам масової інформації, що список сформовано на основі санкційного списку, затвердженого рішенням Європейської ради.

Таким чином, Чорногорія обмежує "в'їзд і розпорядження майном та активами осіб, які несуть відповідальність за активну підтримку політики, яка підриває територіальну цілісність, суверенітет і незалежність України", повідомляє чорногорське видання Pobjeda.

Видання згадує серед осіб, які потрапили до санкційного списку, віце-прем'єра РФ Дмитра Рогозіна, секретаря Радбезу РФ Миколу Патрушева, президента Чеченської Республіки (РФ) Рамзана Кадирова, російського бізнесмена Костянтина Малофєєва та заступника генсекретаря російської партії "Единая Россия" Сергія Желєзняка. Громадян України видання не перераховує; повний список не наводиться.

Як повідомлялося, 17 березня 2014 року Рада ЄС ухвалила рішення накласти заборону на поїздки і заморозити активи осіб, відповідальних за дії, які "підривають або загрожують територіальній цілісності, суверенітету та незалежності України". 14 квітня Чорногорія, Ісландія, Албанія та Норвегія приєдналися до цього рішення ЄС про застосування санкцій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА