15:06 25.07.2017

Тренування з мером Києва продано за 150 тис. грн на благодійному аукціоні

1 хв читати
Тренування з мером Києва продано за 150 тис. грн на благодійному аукціоні

Особисте тренування з мером Києва Віталієм Кличком придбав за 150 тис. грн учасник благодійних торгів Prozorro.Продажі Михайло Булигін у вівторок.

"Віталій Кличко став нашим найдорожчим благодійним лотом", - написав перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок.

Згідно з даними на сайті Prozorro.Продажі, на аукціоні зі стартовою ціною тисяча гривень торгувалися вісім учасників. За умовами, тренування має відбутися протягом місяця з дня торгів.

Як повідомлялося, на попередніх благодійних торгах зі стартовою ціною 100 грн сніданок з першим заступником голови МЕРТ М.Нефьодовим придбали за 6,667 тис. грн, а похід у театр із заступником міністра енергетики та вугільної промисловості Наталією Бойко - за 9 тис. грн.

Ціна продажу сніданку із заступником міністра внутрішніх справ Анастасією Дєєвої досягла 11 млн грн, проте пізніше переможець торгів відмовився від оплати, лот перейшов до наступного учасника, який запропонував 10,01 тис. грн.

Благодійний фонд ім. Святого Луки спільно з ProZorro.Продажі планують у рамках аукціону "Місяць доброти" зібрати близько мільйона гривень на закупівлю апаратів штучної вентиляції легенів для дитячих операційних і реанімаційних відділень Інституту нейрохірургії (Київ).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА