11:00 27.07.2017

Сервіс замовлення таксі Uber розпочав роботу в Запоріжжі

1 хв читати
Сервіс замовлення таксі Uber розпочав роботу в Запоріжжі

Міжнародна технологічна компанія Uber, творець однойменного мобільного застосування для виклику автомобілів, розпочала роботу в Запоріжжі.

Як повідомила прес-служба компанії, з 27 липня жителі і гості міста зможуть скористатися сервісом uberX, ціни на поїздки з яким починаються від 20 грн. Вартість поїздки з uberX у Запоріжжі розраховується за формулою: 16 грн за подачу автомобіля та 4 грн за кожен кілометр у дорозі. Користувачі в Запоріжжі можуть оплатити поїздки з Uber як готівкою, так і за допомогою зареєстрованої в додатку банківської карти.

Після кожної поїздки користувач отримує на адресу електронної пошти квитанцію, що містить інформацію про місце подачі автомобіля, маршрут, карту поїздки, дані про водія і деталізацію вартості.

Запоріжжя стало шостим містом України, де запущено сервіс Uber, після Києва, Одеси, Львова, Дніпра і Харкова. Uber в Україні демонструє рекордні темпи зростання в регіоні Європи, Близького Сходу та Африки.

Uber - міжнародна технологічна компанія, творець однойменного мобільного додатка із виклику автомобілів із персональним водієм. Додаток працює у більш ніж 460 містах 77 країн світу. В Україні сервіс Uber доступний з 2016 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА