13:54 28.07.2017

Сайт "Миротворець" у вересні запустить проект із розпізнавання осіб бойовиків і сепаратистів

1 хв читати
Сайт "Миротворець" у вересні запустить проект із розпізнавання осіб бойовиків і сепаратистів

Сайт "Миротворець" у вересні запустить проект під назвою "Separator" з розпізнавання осіб бойовиків, терористів і сепаратистів, повідомив радник міністра внутрішніх справ України, народний депутат фракції "Народний фронт" Антон Геращенко.

"У перших числах вересня команда проекту "Миротворець" запустить унікальний проект з розпізнавання осіб бойовиків, терористів і сепаратистів. Усіх тих, хто на заклик Москви підняв руку на Україну. Цей проект отримав назву "Separator", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук в п'ятницю.

За словами А.Геращенка, проект "Separator" заснований на американському програмному забезпеченні, що дозволяє за короткий час звірити "фото людини з сотнями тисяч фотографій з бази даних проекту "Миротворець".

"Унікальність проекту в тому, що це буде відкритий для всіх проект. Кожен охочий, хоч би де перебував, зможе перевірити людину за фотографією з мережі, за фото з камери смартфона, миттєво звіривши його з базою фотографій терористів, сепаратистів, бойовиків і їхніх спільників. Перевірка забере всього кілька секунд", - зазначив нардеп.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА