11:40 04.08.2017

ДФС під час обшуків виробника соняшникової олії вилучила продукцію і техніку на 45,7 млн грн

1 хв читати
ДФС під час обшуків виробника соняшникової олії вилучила продукцію і техніку на 45,7 млн грн

Співробітники податкової міліції Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби (ДФС) спільно з Генпрокуратурою викрили підприємство, яке ухилилося від сплати податків, і вилучили сільгосппродукцію і техніку на суму майже 45,7 млн грн.

Згідно з повідомленням прес-служби ДФС, у рамках проведення операції "Рубіж - 2017" встановлено, що службові особи однієї з дніпровських компаній, що займається виробництвом соняшникової олії, протягом жовтня 2015 - травня 2017 рр. вказали в податковій звітності безтоварні фінансово-господарські операції з придбання соняшнику у кількох підконтрольних фіктивних підприємств.

ДФС уточнила, що компанія закуповувала соняшник у фермерських господарств за готівку, а отриману після його переробки продукцію (масло, макуху, шрот) експортувала до Італії, Малайзії, Марокко, Туреччини, Франції, Швейцарії та інших країн.

Такі дії надали можливість переробнику ухилитися від сплати ПДВ більш ніж на 18,8 млн грн.

На підставі постанов суду проведено три обшуки в Дніпрі і Кривому Розі в офісному, складському приміщенні і за місцем проживання засновника компанії. результаті обшуків вилучено та передано на зберігання 400 тонн соняшникової олії, 500 тонн насіння соняшнику, 8,5 тис. тонн соняшникового шроту, а також фінансово-господарські документи, чорнові записи, печатку і комп'ютерну техніку.

Загальна вартість вилучених цінностей становить майже 45,7 млн грн.

Тривають слідчі дії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА