11:51 22.08.2017

Комунальники демонтували близько 15 МАФів біля ст. м. "Політехнічний інститут"

1 хв читати
Комунальники демонтували близько 15 МАФів біля ст. м. "Політехнічний інститут"

Співробітники комунальних служб столиці у вівторок демонтували близько 15 незаконно встановлених тимчасових споруд біля станції метро "Політехнічний інститут", повідомляє Київська міська державна адміністрація (КМДА).

"Сьогодні біля метро "Політехнічний інститут" були демонтовані незаконні тимчасові споруди. Таким чином, нам вдалося звільнити підхід до ліцею № 142, який ці МАФи перекривали. До того ж, на місці демонтованих кіосків комунальники проведуть благоустрій та озеленять територію", - процитовано в повідомленні слова директора департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА Андрія Фіщука.

За його словами, власники незаконних тимчасових споруд були повідомлені про демонтаж у передбачені законодавством терміни. Демонтаж кіосків відбувся в штатному режимі за участю співробітників сфери благоустрою та Національної поліції.

Як наголошується в повідомленні, з початку 2017 року комунальні служби Києва демонтували понад 1 тис. незаконних тимчасових споруд, ще 1,2 тис. заплановано демонтувати до кінця року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА