13:28 25.09.2017

У Білогородці невідомі забили до смерті голову правління АТ "Київобленерго"

2 хв читати
У Білогородці невідомі забили до смерті голову правління АТ "Київобленерго"

У неділю, 24 вересня, близько 20.00 у селі Білогородка Києво-Святошинського району невідомі особи напали на будинок голови правління АТ "Київобленерго", завдали тілесних ушкоджень господарю та його дружині, внаслідок чого від отриманих травм чоловік помер.

"Наразі вже з’ясовано, що група невідомих осіб проникла через огорожу у двір будинку потерпілого. Зловмисники напали на господаря, затягли в будинок, де зв'язали чоловіка та його дружину. Після цього нападники почали бити подружжя, вимагаючи їх зізнатися, де розташований сейф. Не отримавши інформації, зловмисники взяли близько 15 тис. грн, які лежали на видноті, зняли з жінки золотий перстень, а господаря перетягнули в іншу кімнату. Там пізніше його тіло без ознак життя знайшли поліцейські", - повідомляє в понеділок прес-служба ГУ Нацполіції України в Київській області.

У поліції розповіли, що після того, як жінка змогла звільнитися, вона викликала поліцію та "швидку допомогу". "На місце події одразу прибули група реагування патрульної поліції Києво-Святошинського відділу поліції, слідчо-оперативна група Головного управління поліції столичної області, кінологічна служба, криміналістична лабораторія", - поінформували у відомстві.

Начальник поліції Київщини Дмитро Ценов повідомив, що поліцейські та співробітники криміналістичної лабораторії оглянули місце події.

"Усі виявлені ознаки свідчать про те, що зловмисники не мали наміру вбивати господаря, а скоїли злочин з метою заволодіння майном. З місця події нападники викрали ювелірні вироби та незначну кількість грошей", - зазначив Д.Ценов.

Він також повідомив, що керівництво Національної поліції вже заслухало перші результати роботи слідчо-оперативної групи на місці події.

"Розкриття нападу на чиновника "Київобленерго" перебуває на контролі керівництва Нацполіції", - йдеться в повідомленні.

Тіло загиблого чоловіка направлено на проведення судово-медичної експертизи для з’ясування причин смерті. За цим фактом порушено кримінальне провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як повідомляється на сайті АТ "Київобленерго", "вчора трагічно загинув голова правління АТ "Київобленерго" Іван Олексійович Поливяний".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

В Україні атаковано об'єкти газової інфраструктури, споживачі та клієнти не постраждають - "Нафтогаз"

Знищено російську РЛС "Подльот" - ГУР

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА