13:06 26.10.2017

Умеров: Через деякий час я обов'язково спробую повернутися до Криму

1 хв читати
Умеров: Через деякий час я обов'язково спробую повернутися до Криму

Заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров заявив, що обов'язково спробує повернутися до Криму.

"Принаймні я не давав жодних обіцянок, ніяких гарантій, що я не вдаатимусь до цієї спроби. Через деякий час я обов'язково спробую повернутися до Криму", - сказав він на брифінгу в Анкарі в четвер.

Замглвави Меджлісу зазначив, що його "не особливо посвячували в переговорні процеси" і ні він, ні Ахтем Чийгоз до кінця не знають, "що нас очікує попереду, якщо ми спробуємо перетнути контрольно-пропускний пункт між Херсонською областю та Кримом".

"Ахтема Чийгоза помилково обвинувачували - він не скоював жодних злочинів - в організації масових заворушень і був засуджений на 8 років тюремного ув'язнення ... Я теж звинувачувався в тому, чого не робив. Я був засуджений на два роки реального терміну", - розповів І.Умеров .

Як повідомлялося, 11 вересня російський суд у Криму засудив заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза до 8 років колонії суворого режиму. 27 вересня Сімферопольський районний суд ухвалив вирок у справі І.Умерова і призначив йому покарання у вигляді двох років колонії-поселення.

25 жовтня їх передали Туреччині, після чого вони мають прибути до України. Їх звільнено від кримінальної відповідальності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА