19:16 27.10.2017

Прокуратура Києва передала вертолітний майданчик на Парковій в управління ДП "Фінансування інфраструктурних проектів"

2 хв читати
Прокуратура Києва передала вертолітний майданчик на Парковій в управління ДП "Фінансування інфраструктурних проектів"

Прокуратура Києва в п'ятницю здійснила дії з передачі вертолітного майданчика на Парковій в управління державного підприємства "Фінансування інфраструктурних проектів", повідомила прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган.

"Про гелікоптерний майданчик на Парковій. У зв'язку із перешкоджанням державному підприємству у виконанні дій із забезпечення нормальної роботи цього об'єкта, сьогодні, 27.10.2017 року, прокуратура міста Києва з виходом на об'єкт здійснила дії з передачі майна у безпосереднє управління державного підприємства "Фінансування інфраструктурних проектів", - написала вона на сторінці у Facebook у п'ятницю.

Л.Сарган нагадала, що прокуратура Києва здійснює досудове розслідування за ч. 2 ст. 364 КК України.

"Досудове розслідування встановило, що Київська міська рада без погодження з Верховною Радою, в порушення вимог ст. 150 Земельного кодексу України та без одержання попередньої згоди Центру всесвітньої спадщини ЮНЕСКО про наміри забудови, прийняла рішення "Про передачу земельних ділянок, які розташовані на Парковій дорозі у Печерському районі м. Києва ТОВ "Амадеус Ко" для будівництва та обслуговування об'єктів інженерної і транспортної інфраструктури на Парковій дорозі в Печерському районі м. Києва", яким для ТОВ "Амадеус Ко" передано зазначену ділянку в оренду на 25 років", - пояснила прес-секретар.

Вона також нагадала, що під час досудового розслідування слідчі столичної прокуратури отримали рішення Апеляційного суду Києва щодо накладення арешту на майно ТОВ "Амадеус Ко" і передачі його держпідприємству "Фінансування інфраструктурних проектів" для організації охорони, відповідального зберігання, проведення поточних ремонтів, обслуговування, підтримання їх у належному стані.

Як повідомлялося, представники "Національного корпусу", ВО "Свобода" і "Правого сектора" ввечері 16 жовтня взяли будівлю вертолітного майданчика екс-президента Віктора Януковича на Парковій дорозі в Києві під свій контроль. Вони вимагали "негайної націоналізації вертолітного майданчика Януковича", а також "негайно зупинити "невизначений статус" цієї споруди".

Тоді Л.Сарган зазначала, що 3 серпня 2017 року Апеляційний суд Києва наклав арешт на земельні ділянки площею понад 2 га і розташовані на цих ділянках більше ніж 5 об'єктів нерухомого майна за адресою: м. Київ, Паркова дорога, власником яких є ТОВ "Амадеус Ко". Також суд наклав арешт на майно, а саме заборонено здійснювати будь-які дії з відчуження корпоративних прав ТОВ "Амадеус Ко", що належать його співзасновникам Хом’яку О.В. та Файнроуд Бізнес ПОВ шляхом заборони їх відчуження, а також заборонити державному реєстратору та нотаріусам вносити зміни, пов’язані зі зміною засновників ТОВ "Амадеус Ко", зміни до статутних документів товариства, а також вчинення інших будь-яких реєстраційних дій щодо ТОВ "Амадеус Ко".

За результатами розслідування 14 липня 2017 року колишньому меру Києва Леоніду Черновецькому повідомлено про підозру в здійсненні зазначеного кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість постраждалих унаслідок масованої ракетної атаки в Дніпропетровській області зросла до 21 людини

На Ставропіллі впав дальній бомбардувальник Ту-22М3

У Херсонській області за добу в результаті обстрілів троє людей дістали поранення, є влучання в житлові будівлі

Після масованої атаки по Дніпропетровській області дві людини загинули, поранено 15 мирних жителів, є руйнування, пожежа

ЗС України за добу ліквідували 870 окупантів

За добу окупанти 442 рази обстріляли Запорізьку область, є руйнування

Генштаб ЗС України : На фронті відбулося 86 бойових зіткнень, на бахмутському напрямку відбито 25 атак противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 11 ракетних і 78 авіаударів

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по дев’яти районах скупчення сил противника

Генштаб ЗС України: Ухвалено рішення про припинення відрядження полковника Наталії Гуменюк

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА