11:30 29.10.2017

Стрілянину в київському суші-барі кваліфікують як замах на вбивство

1 хв читати
Стрілянину в київському суші-барі кваліфікують як замах на вбивство

Столична поліція розшукує громадян, які в суботу ввечері в одному з ресторанів Києва влаштували стрілянину, їхні дії кваліфікують як замах на вбивство, повідомили в поліції Києва

"Слідчі кваліфікують цю подію як замах на вбивство. Це стаття 115 Кримінального кодексу України, яка передбачає до 15 років позбавлення волі", - заявила начальник відділу комунікацій поліції Києва Оксана Блищик у неділю вранці в ефірі телеканалу "112 Україна".

За її словами, правоохоронці з’ясували, що до стрілянини причетні троє громадян "кавказької зовнішності". "На їх пошук наразі орієнтовані всі загони, як патрульний, так і оперативний блок поліції Києва", - зазначила О.Блищик.

Начальник відділу комунікацій поліції Києва розповіла, що спочатку до ресторану зайшов потерпілий і посидів близько 10 хвилин, а потім до нього підійшли троє чоловіків і почали сваритися. Один із них дістав зброю і вистрілив потерпілому в голову.

"Стан потерпілого важкий, він наразі перебуває в лікарні під наглядом медиків, йому надають усю необхідну медичну допомогу. Особу потерпілого також встановили - він уродженець Львівщини, 1975 року народження, останнім часом проживав у столиці", - додала О.Блищик.

Як повідомлялося, під час конфлікту, що виник у суші-барі в центрі Києва в суботу, дістав вогнепального поранення один з учасників події.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА