19:05 30.10.2017

ФК "Карпати", президентом якого є Димінський, готовий продати 50% акцій клубу за 1 грн

2 хв читати
ФК "Карпати", президентом якого є Димінський, готовий продати 50% акцій клубу за 1 грн

Керівництво футбольного клубу "Карпати" (Львів) заявляє про готовність продати половину акцій клубу за 1 грн за умови надання покупцями офіційних фінансових гарантій для його функціонування.

"З огляду на неодноразові звернення від фанатів, керівництво ФК "Карпати" готове продати 50% акцій клубу за символічну суму - одну гривню. Ті, хто хочуть взяти на власні плечі відповідальність за долю і процвітання львівських "Карпат", можуть надсилати офіційні пропозиції, свої контакти і мотиваційну частину на пошту: [email protected]", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті клубу в понеділок.

Єдина умова полягає в тому, що потенційний покупець має надати офіційні фінансові гарантії для повноцінного функціонування клубу на відповідному рівні. "Після обробки всіх звернень, ФК "Карпати" обов'язково зв'яжеться з вами", - наголошується в повідомленні.

Після 14 турів нинішнього чемпіонату України "Карпати" посідають 9-е місце серед 12 клубів української Прем'єр-ліги.

Почесним президентом "Карпат" є бізнесмен Петро Димінський, який наразі перебуває за кордоном після резонансного ДТП.

Згідно з даними реєстру юридичних та фізичних осіб, офіційно засновниками ТОВ "Клуб професійного футболу "Карпати" є дві компанії з Британських Віргінських островів, одна з яких заснована громадянином Кіпру, а друга - П.Димінським і ще одним громадянином Кіпру.

У свіжому рейтингу 100 найбагатших українців за версією журналу "Новий час" П.Димінський перебуває на 50-му місці, маючи активи на $100 млн. Порівняно з 2016 роком його статки зросли на 342% (з позначкою, що різке зростання обумовлене більш точною оцінкою активів). Він є одним зі співвласників групи компаній "Континіум" (мережа заправок WOG, молочна компанія "Галичина", виробник сирів "КОМО", "Клуб сиру" і ін.) І телеканалу ZIK.

Як повідомлялося, 18 серпня у Львівській області автомобіль з кортежу П.Димінського врізався в "Опель", за кермом якого перебувала 31-річна Наталія Тріль. Жінка загинула в результаті ДТП. Її родичі стверджують, що за кермом "Мерседеса" перебував сам П.Димінський.

Водночас один з його охоронців Андрій Борщ повідомив поліції, що він керував автомобілем під час ДТП. Його взяли під варту за рішенням суду.

22 серпня П.Димінський полетів до Швейцарії. 23 серпня генпрокурор України Юрій Луценко заявив, посилаючись на дані експертизи, що за кермом перебував інший чоловік, а не затриманий охоронець.

На початку вересня Апеляційний суд Львівської області змінив запобіжний захід з утримання під вартою на цілодобовий домашній арешт охоронцеві П.Димінського Борщу (до 18 жовтня включно).

27 жовтня голова Національної поліції України Сергій Князєв повідомив, що в слідстві у справі про ДТП за участю П.Димінського проведено експертизу ДНК всіх учасників аварії. Він також зазначив, що бізнесмен тричі не з'явився на допит до поліції і перебуває за кордоном.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ДТЕК відновив електропостачання споживачів Святошинського району в Києві

У Дніпрі затримано жінку, яка намагалася продати свого дворічного сина за 1 млн грн

Харківського підприємця, який передавав росіянам інформацію про дислокацію Сил оборони в регіоні, засуджено до 5,5 року ув'язнення

ВР закликала міжнародні організації активізувати зусилля для звільнення українських журналістів, яких утримує РФ

На Херсонщині доправлено до лікарні жінку, яка постраждала від російського обстрілу, - ОВА

ДБР у Львові затримало військового, який за хабар обіцяв влаштувати мобілізованого до тилової частини

СБУ повідомила про підозру митрополиту Святогірської лаври, який під час літургії передав окупантам позиції ЗСУ

Пил із Сахари дістався території України – Гідрометцентр

"єЧергу" для автобусів запущено на 10 українсько-молдовських пунктах пропуску

Міноборони створило Офіс підтримки коаліцій для забезпечення системного управління військовою допомогою від партнерів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА