10:38 01.11.2017

У Держприкордонслужбі не підтвердили інформації про відновлення руху через адмінкордон з Кримом

1 хв читати
У Держприкордонслужбі не підтвердили інформації про відновлення руху через адмінкордон з Кримом

Припинений у ніч на середу окупаційними властями Криму рух транспортних засобів і пішоходів через адміністративний кордон досі не відновлено, інформують у Держприкордонслужбі України.

"Трафік (через адмінкордон з тимчасово окупованим Кримом - ІФ) ще не здійснюється", - повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" помічник голови Держприкордонслужби України Олег Слободян.

Він підкреслив, що це дані з пунктів пропуску на адмінкордоні з окупованим півостровом станом на 10.10 середи.

Раніше в Держприкордонслужбі України заявили, що з 1.30 1 листопада російські окупаційні служби, що в тимчасово окупованому РФ Криму, повністю припинили рух транспортних засобів і пішоходів через адміністративний кордон. "Причини таких дій невідомі, оскільки з півострова людей також не пропускають", - зазначено в повідомленні.

Така ситуація спостерігається на контрольних пунктах "Чонгар", "Каланчак" і "Чаплинка". У зв'язку з невеликим пасажиро-транспортним потоком накопичень автомобілів і черг громадян станом на 8.00 середи немає.

Державна прикордонна служба України просить громадян врахувати цю інформацію і утриматися від поїздок.

Разом з тим, прикордонного управління ФСБ РФ повідомило про відновлення руху в середу вранці. "Всі пункти пропуску відновили роботу", - сказав агентству "Інтерфакс" представник прикордонного управління ФСБ РФ, зазначивши, що рух було припинено з технічних причин.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА