20:35 01.11.2017

Спецслужби Узбекистану підтвердили: теракт у Нью-Йорку, ймовірно, скоїв уродженець республіки Сайфулла Саїпов

1 хв читати
Спецслужби Узбекистану підтвердили: теракт у Нью-Йорку, ймовірно, скоїв уродженець республіки Сайфулла Саїпов

В Узбекистані підтвердили, що чоловік, який скоїв теракт у Нью-Йорку, є уродженцем республіки.

Компетентні органи Узбекистану підтверджують припущення, що уродженець республіки міг скоїти теракт 31 жовтня цього року в Нью-Йорку, повідомляє в середу інформагентство при зовнішньополітичному відомстві.

"Саїпов Сайфулла Хабібулаєвич народився 8 лютого 1988 року в Ташкенті. У 2005 році закінчив професійний коледж, а у 2005-2009 роках навчався в Ташкентському фінансовому інституті", - йдеться в повідомленні.

Раніше глава Узбекистану висловив свої співчуття президенту США Дональду Трампу у зв'язку з терактом у Нью-Йорку й заявив про готовність узбецької сторони задіяти всі сили та засоби для сприяння в розслідуванні цього терористичного акту.

Як повідомлялося, у вівторок у Нью-Йорку вантажівка виїхала на велосипедну доріжку в південно-західній частині району Мангеттен, потім, збиваючи на своєму шляху людей, врізалася у шкільний автобус. За останніми даними, жертвами інциденту стали вісім людей, понад десять осіб поранені.

За даними американських ЗМІ, затриманим є 29-річний уродженець Узбекистану Сайфулла Саїпов, який приїхав до США у 2010 році.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА