21:07 02.11.2017

У Києві з'явилася "поліція діалогу"

1 хв читати
У Києві з'явилася "поліція діалогу"

У Києві запрацювала поліція діалогу "послухай і почуй".
Як повідомив відділ комунікації поліції Києва, новостворений відділ превентивної комунікації покликаний в першу чергу налагодити взаємодію з організаторами масових заходів. "Такі поліцейські намагаються попередити будь-які конфліктні ситуації, роз'яснювати дії поліції і зупиняти агресивних громадян не силовими методами, а словом", - наголошується в повідомленні.
До складу відділу увійшло 12 співробітників. Всі вони пройшли навчання на відповідних тренінгах-семінарах за сприяння Консультативної місії Європейського Союзу.
Столичні антиконфліктні групи вперше були задіяні для забезпечення правопорядку під час Дня незалежності України. На сьогоднішній день на їхньому рахунку вже близько сотні проведених масових заходів політичного, спортивного, розважального, культурно-масового напрямку, а також мітинги і демонстрації.
Про роботу підрозділу розповіла начальник Відділу превентивної комунікації ГУ Національної поліції в Києві Вікторія Азарова: "Ми постійно моніторимо і аналізуємо інтернет-мережі щодо запланованих заходів за участю громадян, оцінюємо ступінь ризику при їх проведенні, настрій учасників і прогнозуємо зміни в розвитку ситуації. Тому працівники відділу переважно працюють на попередження зіткнень і конфліктів. Для необхідної взаємодії наші співробітники заздалегідь встановлюють контакт як з організаторами, так і з учасниками масових заходів".
При цьому керівник зазначила, що негласний лозунг роботи підрозділу - "послухай і почуй".
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА