14:34 04.11.2017

Netflix повністю відмовилася від співпраці з Кевіном Спейсі

2 хв читати

Американська компанія Netflix офіційно підтвердила інформацію про повне припинення співпраці з актором Кевіном Спейсі, котрий виконує головну роль у серіалі "Картковий будинок", повідомляє газета "Хілл".

"Netflix не братиме участі в будь-якому подальшому виробництві серіалу "Картковий будинок" за участю Кевіна Спейсі", - йдеться в заяві компанії, яку цитує видання.

Проте представник компанії підтвердив, що Netflix продовжить співпрацю з компанією Media Rights Capital, щоб "оцінити наш подальший шлях, пов'язаний із серіалом "Картковий будинок".

Також компанія заявила, що не випускатиме фільм "Гор" за участю актора, який наразі перебуває на етапі пост-продакшну. К.Спейсі є продюсером цього фільму й виконує в ньому головну роль.

Цього тижня у ЗМІ надійшла інформація, що шостий сезон серіалу "Картковий будинок", зйомки якого розпочалися в жовтні, стане останнім.

Раніше 46-річний актор Ентоні Репп звинуватив К.Спейсі в сексуальних домаганнях. За словами Е.Реппа, це сталося на вечірці у 1986 році, коли йому було 14 років, а К.Спейсі - 26 років. К.Спейсі у відповідь вибачився перед актором, уточнивши, що не пам'ятає цього випадку. Крім того, К.Спейсі зізнався, що мав романтичні стосунки з чоловіками.

Серіал "Картковий будинок" вийшов у 2013 році, за сюжетом його дія відбувається у Вашингтоні, і він розповідає про інтриги в сучасному політичному житті США. К.Спейсі виконує роль конгресмена від Демократичної партії США Френка Андервуда, який згодом у найкоротші терміни нечесним шляхом стає президентом США.

У 2015 році К.Спейсі отримав "Золотий глобус" за найкращу чоловічу роль у драматичному серіалі, а в 2015 році та 2016 році - премію Гільдії кіноакторів США за роботу в цьому серіалі.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА