08:34 06.11.2017

Невідомі розстріляли брата екс-генпрокурора Киргизії

2 хв читати

У Киргизії невідомі застрелили брата екс-генпрокурора країни, депутата парламенту Аїди Салянової, повідомив в Facebook її адвокат Улан Джумаков. Улан Салянов був убитий у власному будинку.

За словами адвоката, напад стався в ніч на 6 листопада. Невідомі в масках увірвалися до будинку по вулиці Достоєвського в Бішкеку, де проживав Салянов, і відкрили вогонь. Від отриманих поранень Салянов помер. Джумаков стверджує, що нападники також викрали сина загиблого.

Інформацію про напад також підтверджує портал K-News з посиланням на джерела. За даними порталу, злочинці, які увірвалися в будинок приставили пістолет до голови сина Салянова. Брат екс-генпрокурора був убитий у виниклій після цього бійці.

Як зазначив Джумаков, напад свідчить про те, що життю самої Салямової, яка вела на посаді генпрокурора активну боротьбу з організованою злочинністю, загрожує небезпека. У зв'язку з цим він закликав Державний комітет національної безпеки Киргизії забезпечити депутату посилену охорону. "Слід зазначити, що будучи генпрокурором Аїда Салянова вела активну боротьбу проти ОЗУ і криміналу, де ми всі були свідками, як за один рік були ліквідовані злочинні угруповання, а також лідери ОЗУ виїхали за межі країни", - розповів адвокат.

На початку жовтня в Киргизії в ДТП загинув віце-прем'єр Темір Джумакадиров, глава республіканського штабу з проведення виборів президента. Глава країни Алмазбек Атамбаєв заявив, що бачив у загиблому майбутнього главу Киргизії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА