08:48 06.11.2017

Прикордонники затримали громадян Польщі та Молдови, яких розшукували за крадіжку і пограбування

1 хв читати
Прикордонники затримали громадян Польщі та Молдови, яких розшукували за крадіжку і пограбування

В аеропорту "Київ" і на кордоні з Молдовою співробітники Державної прикордонної служби України затримали двох іноземців, яких розшукував Інтерпол, повідомили в прес-службі відомства.
"Вчора прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту  "Київ" під час оформлення рейсу "Нью-Йорк-Київ" затримали злочинця, який перебував у міжнародному розшуку", - йдеться в повідомленні на сторінці ДПСУ в Фейсбук в неділю.
В інформації уточнюється, що під час заходів прикордонного контролю в пункті пропуску "Бориспіль" на 41-річного пасажира спрацювала база даних Інтерполу. Ним виявився громадянин Польщі, який розшукувався польськими правоохоронцями за скоєння крадіжки з 2005 року. Затриманого передано співробітникам Нацполіціі.
Окрім того, в Вінницькій області, в пункті пропуску "Болган", в суботу ввечері на в'їзд в Україну відбулося спрацьовування бази даних Інтерполу щодо громадянина Молдови. Його розшукувало бюро Інтерполу Молдови за скоєння злочину, передбаченого ст. 187 КК Молдови - грабіж. Укрбюро Інтерполу в Києві прикордонники поінформували. Затриманий прикордонниками Могилів-Подільського загону переданий співробітникам Нацполіціі у Вінницькій області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА