08:40 13.11.2017

Житель Донецька загинув у Мар'їнському районі, підірвавшись на розтяжці

1 хв читати
Житель Донецька загинув у Мар'їнському районі, підірвавшись на розтяжці

Житель Донецька загинув у ніч на суботу, підірвавшись на розтяжці в Мар'їнському районі Луганської області, повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

Як наголошується в повідомленні, місцеві жителі повідомили правоохоронцям, що близько 3 години ночі почули вибух, а зранку побачили тіло невідомого. "Було встановлено, що вибух пролунав поруч із позиціями бойовиків ... Поліцейські за допомогою евакуаційної служби витягнули чоловіка з так званої "червоної лінії"... Місцеві пошуковці, тим часом, встановили особу загиблого. Ним є житель Донецька 1959 року народження", - йдеться в повідомленні.

Наразі поліцейські з'ясовують, за яких обставин чоловік потрапив на зазначену територію. Вирішується питання про проведення досудового розслідування і про відкриття кримінального провадження за ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.

За даними обласного управління поліції, загалом від початку року внаслідок підриву на вибухових пристроях загинули 12 осіб, зокрема одна дитина, поранені ще 20, з яких троє - діти.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА