07:28 15.11.2017

У Харкові припинено діяльність онлайн-порностудії

1 хв читати
У Харкові припинено діяльність онлайн-порностудії

Працівники управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, спільно зі співробітниками слідчого управління Головного управління Національної поліції в Харківській області припинили діяльність онлайн-порностудії.
"Слідством встановлено, що дві мешканки міста Харкова через соціальні мережі вербували дівчат, які згодом працювали в якості моделей у зазначеній студії", - йдеться в відеокоментарі старшого оперуповноваженого управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, Антона Соколовського, розповсюдженому відділом комунікацій обуправленія Нацполіції.
Правоохоронці затримали двох жінок-організаторів студії і чотирьох дівчат, які працювали там моделями. Під час проведення обшуків за місцем проживання організаторів і за місцем знаходження онлайн-порностудії поліцейські вилучили гроші, банківські картки, комп'ютерну техніку та інші речові докази.
Досудове розслідування проводиться за ч.3 ст.301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 7 років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА