17:03 18.11.2017

Порошенко показав Девіду Лінчу Будинок з химерами

1 хв читати

Президент України Петро Порошенко і американський кінорежисер Девід Лінч (David Keith Lynch) відвідали Будинок з химерами в Києві.

"Просто зараз. У Будинку з химерами культовий американський кінорежисер Девід Лінч (David Keith Lynch)", – написав прес-секретар глави Української держави Святослав Цеголко на своїй сторінці в соцмережі "Фейсбук" у суботу.

Він також оприлюднив на своїй сторінці фотографію, на якій зображений П.Порошенко і Д.Лінч, що спускаються східцями Будинку з химерами.

Як повідомлялося, режисер американського драматичного телесеріалу "Твін Пікс", володар "Золотої пальмової гілки", "Золотого лева" і премії "Сезар" Девід Лінч прибув до Києва 17 листопада, де дав гала-вечерю і розповів про особливу методику медитації.

Будинок з химерами було побудовано за проектом архітектора Владислава Городецького в 1901-1902 роках із застосуванням новаторських рішень для тих часів. Свою назву будинок отримав завдяки скульптурним прикрасам на фасаді й усередині будівлі у вигляді різних представників тваринного світу, зокрема казкових істот.

Будівля розташована в Києві на вул.Банковій, 10, навпроти Адміністрації президента України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА