11:22 23.11.2017

Українські та німецькі поліцейські затримали інтернаціональну групу автовикрадачів

2 хв читати
Українські та німецькі поліцейські затримали інтернаціональну групу автовикрадачів

Поліцейські України та Німеччини затримали інтернаціональну групу викрадачів автотранспорту, повідомив глава Національної поліції України Сергій Князєв.

"Ми провели спільну українсько-німецьку операцію з вилучення речових доказів і затримання злочинної групи, яка викрадала елітні автомобілі в Європі та легалізовувала їх в Україні. Завдяки спільним діям, думаю, злочинців буде суворо покарано", - зазначив С.Князєв.

Як повідомляє департамент комунікації Національної поліції України в четвер, за місцями проживання 12 затриманих проведено обшуки, вилучено речові докази причетності підозрюваних до злочинів, зокрема засоби зв'язку, деталі комп'ютерів автомобілів, сканери для відкриття транспортних засобів, документи викрадених у Німеччині автомобілів тощо.

За даними поліції, після того як українські оперативники отримали інформацію про можливу злочинну діяльність жителів Чернівецької області, які викрадали автомобілі в Німеччині, вони передали її іноземним колегам, після чого розпочалася спільна робота правоохоронців двох країн. 22 листопада співробітники головного слідчого управління департаменту карного розшуку Нацполіції, співробітники управління карного розшуку та слідчого управління поліції Чернівецькій області із залученням спецпідрозділу КОРД, співробітники прокуратури та поліції Німеччини провели 18 санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисників, а також їхнього автотранспорту та іншого майна, після чого було затримано 12 зловмисників.

Триває досудове розслідування.

Напередодні С.Князєв повідомив про проведення операції з затримання злочинної групи, яка викрадала елітні автомобілі. "Відбувається спільна українсько-німецька операція з вилучення речових доказів і затримання злочинної групи, яка викрадала елітні автомобілі в Європі та легалізувала їх в Україні", - написав С.Князєв на своїй сторінці у Facebook 22 листопада.

Він також зазначив, що 22 листопада одночасно відбувається понад 10 обшуків на території України й стільки само - в Німеччині.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА