09:49 30.11.2017

Росія розміщує в Криму ще одну систему С-400

1 хв читати
Росія розміщує в Криму ще одну систему С-400

Ще одну систему протиповітряної оборони (ППО) С-400 "Тріумф" розгорнуть у Криму, повідомили в Південному військовому окрузі (ПВО).

Як повідомляв "Інтерфакс", у Криму несе чергування зенітний ракетний полк, оснащений системою С-400. Прес-служба Південного військового округу повідомляла, що система ППО С-400 надійшла на озброєння гвардійського зенітного ракетного Севастопольсько-Феодосійського полку в 2016 році.

Раніше повідомлялося про плани розгорнути в Криму ще один полк С-400. У січні це підтвердив командувач 4-ю армією ВПС і ППО генерал-лейтенант Віктор Севостьянов. За його словами, С-400 значно посилила ППО Криму.

За словами В.Севостьянова, полк ППО в Феодосії також оснащено системами С-300.

ЗРС дальньої дії С-400 "Тріумф" розробки і виробництва АТ "Концерн ВКО "Алмаз-Антей" призначена для високоефективного ураження літаків стратегічної і тактичної авіації, балістичних ракет, гіперзвукових цілей та інших засобів повітряного нападу в умовах радіоелектронного та інших видів протидії.

Система здатна на дальності до 400 км вражати аеродинамічні цілі, а також на дальності до 60 км балістичні цілі, що летять зі швидкостями до 4,8 км/с на висотах від кількох метрів до кількох десятків кілометрів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА