08:39 07.12.2017

Ціни на нафту знову піднялися після падіння напередодні

2 хв читати
Ціни на нафту знову піднялися після падіння напередодні

Ціни на нафту еталонних марок ростуть в ході азіатських торгів у четвер після істотного спаду днем ​​раніше на даних про запаси палива в США на минулому тижні.

Лютневі ф'ючерси на нафту марки Brent на лондонській біржі ICE Futures подорожчали на $ 0,23 (0,38%) - до $ 61,45 за барель. На торгах попереднього дня їх ціна впала на $ 1,64 (2,61%) і становила $ 61,22 за барель.

Котирування ф'ючерсів на нафту WTI на січень вранці в четвер зросли на $ 0,17 (0,3%) - до $ 56,13 за барель. За підсумками минулої сесії їх ціна впала на $ 1,66 (2,88%) і становила $ 55,96 за барель.

Для WTI вартість на закриття попередніх торгів була мінімальною з 16 листопада, для Brent - з 2 листопада, свідчать дані FactSet.

Як повідомило міністерство енергетики США, запаси нафти в країні на минулому тижні скоротилися на 5,61 млн барелів. Це перевершило очікування опитаних S & P Global Platts аналітиків, які в середньому припускали зниження на 4,1 млн барелів.

Однак сильний негативний вплив на настрої учасників торгів здійснили новини про різке підвищення резервів бензину - на 6,78 млн барелів. Результат виявився несподіванкою для експертів, які припускали збільшення всього на 2,7 млн ​​барелів.

"Виробництво бензину на НПЗ реально перевершило попит і наблизилося до рекордних 9,758 млн барелів на добу в порівнянні з щоденним попитом в 8,895 млн б / д минулого тижня", - відзначає старший ринковий аналітик Price Futures Group Філ Флінн.

Видобуток нафти в США зріс на 25 тис. б / д за тиждень і досяг рекордного обсягу в 9,707 млн ​​б / д. Імпорт зменшився на 127 тис. б / д.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА