19:40 02.01.2018

Упродовж новорічних свят в Україні через піротехніку травми отримали двоє дітей і дорослий

2 хв читати
Упродовж новорічних свят в Україні через піротехніку травми отримали двоє дітей і дорослий

У вихідні та під час святкування Нового року в Україні через необережне поводження з побутовою піротехнікою - петардами і салютами, - різні травми отримали троє людей - двоє дітей і чоловік, повідомляє прес-служба Національної поліції.

"У 9-річного хлопчика з Каховки (Херсонщина - ІФ) і 37-річного жителя Самбора - травматична ампутація пальців, у 5-річного хлопчика з Генічеського району (Херсонщина - ІФ) травмовано око. Всі постраждалі знаходяться в лікарні. Поліцейські встановлюють усі обставини, що сталися", - йдеться в оприлюдненому у вівторок повідомленні.

Так, з дитячої обласної лікарні до поліції зателефонувала чергова медсестра і повідомила, що в травматологічне відділення з діагнозом "різані рани рук, ампутація двох пальців правої кисті" доставлений 9-річний житель Каховки. Слідчо-оперативна група місцевої поліції, яка виїхала в лікарню, встановила, що в новорічну ніч хлопчик стріляв з піротехнічного засобу типу "римська свічка". Залп стався в руках школяра, внаслідок чого він і отримав поранення. У цей час поруч з ним знаходилися його батьки, які і відвезли дитину до лікарні в Херсон.

У цей же день в травматологічне відділення лікарні Херсона жителі одного з населених пунктів Генічеського району привезли 5-річного сина. Лікарі діагностували у нього пошкодження ока. Слідчо-оперативна група місцевої поліції попередньо встановила, що ввечері 31 грудня хлопчик разом з кількома друзями грав на вулиці. Хтось із дітей кинув петарду в скляну пляшку, після чого вона розірвалася. Уламок потрапив хлопчикові в очі. Наразі дитина знаходиться на консультації в лікарні Одеси.

"В обох випадках батьки травмованих дітей в поліцію не зверталися. Нині поліцейські встановлюють усі обставини отримання малюками поранень", - йдеться в повідомленні.

Також вранці 1 січня в Самбірський відділ поліції Львівщини надійшло повідомлення про те, що в результаті необережного поводження з піротехнічним виробом постраждала людина. Поліцейські попередньо встановили, що 37-річний житель Самбора, святкуючи вдома новий рік, вийшов на балкон, щоб вистрілити з петарди, однак вона вибухнула у нього в руці. Постраждалого госпіталізували з діагнозом "повне травматичне відчленування другого і третього пальців лівої кисті". Поліцейські встановлюють, де саме потерпілий придбав піротехнічний виріб, а також усі обставини події.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща вночі двічі піднімала військову авіацію через російські удари по Україні

27 квітня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Чергову хвилю ракетної атаки РФ спрямовано на західні області, знову задіяно "Кинджали"

РФ знову обстрілює Україну, кілька груп ракет зафіксовано у східних і південних областях

Унаслідок нічного ракетного удару по лікарні в Харкові постраждала пацієнтка

Ізраїль готовий дати "останній шанс" переговорам для угоди з ХАМАС щодо заручників

SpaceX розраховує зробити місячну ракету Starship повністю багаторазовою до кінця 2025 року

Окупанти вдарили по Харкову, пошкоджено нежитлову цивільну інфраструктуру

Серед постраждалих у ДТП за участю голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 років

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА