20:37 03.01.2018

На Новий рік в Україні було зареєстровано найменшу кількість злочинів за останні 5 років

1 хв читати
На Новий рік в Україні було зареєстровано найменшу кількість злочинів за останні 5 років

З 30 грудня по 1 січня в Україні було зареєстровано 5,6 тис кримінальних правопорушень, що є найнижчим показником за останні п'ять років, повідомляє департамент комунікації Національної поліції України.

"У цей період правоохоронці зафіксували зниження рівня злочинності в скоєнні злочинів майнового характеру. Так, на території держави було скоєно 13 розбійних нападів (у порівнянні із середнім зафіксованим показником - 33), 131 грабіж (в середньому - 195), крадіжок - 2404 (в середньому - 3250)", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, за даними поліції, найбільше розбоїв на Новий рік було скоєно в 2015 році (63), грабежів - в 2016 році (247), крадіжок - у 2017 році (4 тис 444).

Окрім того, під час вихідних днів до органів і підрозділів поліції надійшло 1 тис 817 повідомлень про факти вчинення ДТП. У порівнянні з минулими роками цей показник є одним з найнижчих (в середньому - 2 тис 62). У новий 2017 рік таких повідомлень надійшло 3 тис 29.

У той же час, в ДТП на новий 2018 рік постраждало 302 людини, в тому числі 35 загинули, що є одним з найвищих показників за останні роки.

У поліції нагадали, що в новорічну ніч до охорони громадського порядку по всій країні було залучено понад 10 тисяч правоохоронців.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА