13:54 06.01.2018

Вовчиця напала на жителів Коропського району на Чернігівщині, є постраждалі

1 хв читати
Вовчиця напала на жителів Коропського району на Чернігівщині, є постраждалі

Вовчиця напала на жителів одного з населених пунктів Коропського району Чернігівської області, є постраждалі. Дику тварину, а також собаку і кота, що контактували з нею, знищено

Як повідомляється на сайті Головного управління Державної служби з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів (Держпродспоживслужба) Чернігівської області, згідно з оперативною інформацією, у Коропському районі стався напад вовчиці на жителів населеного пункту. "Вовчицю, а також собаку і кота, що контактували з нею, знищено. З трупа вовчиці відібрано матеріал і направлено на дослідження до Чернігівської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини Держпродспоживслужби", - зазначено в повідомленні.

Всі постраждалі отримують кваліфіковану допомогу лікарів, триває дезінфекція місць контакту вовчиці з навколишнім середовищем. У найкоротші терміни за необхідності будуть зроблені щеплення домашнім собакам і кішкам.

Наразі триває дослідження, ситуація перебуває на контролі в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Чернігівській області.

У повідомленні не зазначено кількості постраждалих людей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА