17:36 10.01.2018

На Латовському кладовищі Одеси невідомі пошкодили надгробки

1 хв читати

У селі Котовка Біляївського району Одеської області на "Латовському" (Котовському) кладовищі Одеси невідомі повалили й пошкодили надгробки на могилах, за цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за статтею про наругу над могилою.

"До Усатівського відділення поліції надійшло повідомлення від прибиральника кладовища про те, що в с. Котовка Біляївського району на "Латовському" кладовищі повалені надгробки на могилах. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група. З’ясовано, що невідомі особи пошкодили п'ять надгробків. Могилам було понад десять років. За цей час їх завжди доглядали, й таких інцидентів не траплялося", - повідомляється в середу вдень на сайті ГУ Нацполіції України в Одеській області.

Наразі співробітники поліції проводять низку заходів для встановлення та притягнення до відповідальності винних осіб.

"За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на термін до 6 місяців, або обмеження волі на термін до 3 років, або позбавлення волі на той самий термін", - зазначив начальник Усатівського відділу поліції Олександр Кучугура.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА