12:33 11.01.2018

Нацрада призначила позапланову перевірку телеканалам "Інтер" та "СТБ"

1 хв читати
Нацрада призначила позапланову перевірку телеканалам "Інтер" та "СТБ"

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення України від 11 січня призначила позапланову перевірку телеканалам "Інтер" та "СТБ" за трансляцію передач за участю осіб зі списку санкцій.

На засіданні Нацради в четвер було ухвалено одноголосне рішення провести виїзні позапланові перевірки телеканалів за результатами моніторингів, які зафіксували в ефірі "Інтера" і "СТБ" трансляцію програм за участю осіб, внесених Міністерством культури України в перелік осіб, які загрожують національній безпеці України.

Зокрема, в ефірах телеканалів були зафіксовані програми за участю Олега Табакова (радянський і російський актор і режисер театру і кіно. Народний артист СРСР. Лауреат Державних премій СРСР і РФ) і Валентина Тализіна (радянська і російська актриса театру і кіно, народна артистка РРФСР ).

Регулятор вирішив докладно вивчити питання трансляцій передач, що мають ознаки таких, що не допущені до трансляції на території України, та ухвалить відповідні рішення за результатами позапланових перевірок.

Крім того, Нацрада вирішила призначити позапланову перевірку ТРК "Русское радио Україна" за підсумками моніторингу, який зафіксував в ефірі радіокомпанії недостатні обсяги ведення передач державною мовою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА