12:26 12.01.2018

Авіація українських ВМС і корабель ВМС США провели спільні тренування в Чорному морі

1 хв читати
Авіація українських ВМС і корабель ВМС США провели спільні тренування в Чорному морі

Морська авіація Військово-морських сил Збройних сил України провела в Чорному морі спільні тренування типу PASSEX з кораблем USS Carney (DDG 64) ВМС США.

Як повідомляє в п'ятницю прес-центр Командування ВМС ЗСУ, мета цих тренувань - відпрацювання взаємодії відповідно до стандартів НАТО та підвищення рівня сумісності.

Під час тренувань вертольоти українських ВМС Ка-27ПЧ і Ка-27пр в складних метеоумовах здійснили понад 10 посадок на борт американського корабля, провели розвідку і спостереження за надводною обстановкою.

"Відпрацювання такихспільних елементів - це вже звична для нас справа. Але, безумовно, кожна така можливість стає хорошим приводом для отримання додаткових знань і вдосконалення навичок взаємодії з нашими іноземними колегами по сучасним стандартам", - прокоментував в.о. заступника командувача ВМС ЗСУ з бойової підготовки капітан другого рангу Андрій Куриленко.

У прес-центрі зазначили, що корабель USS Carney (DDG 64) ВМС США 8 січня прибув у порт Одеси, де перебував із дружнім візитом до 11 січня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА