14:45 14.01.2018

Унаслідок пожежі на Харківщині загинули 3 людини, зокрема 2 дитини

1 хв читати
Унаслідок пожежі на Харківщині загинули 3 людини, зокрема 2 дитини

Унаслідок пожежі, що сталася у приватному житловому будинку в сел. Нова Водолага Харківської області, загинули двоє п'ятирічних дітей та їхня мати.

Як повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Харківській області, інформація про пожежу надійшла на номер 101 у суботу о 20:13.

"Вогнем були охоплені коридор, одна з кімнат будинку і кухня. В деяких місцях прогоріло дерев'яне перекриття. Загальна площа пожежі становить 50 кв. м. В кімнаті, де загоряння не було, але було повно диму, рятувальники знайшли тіла трьох загиблих: 42-річну матір і двох 5-річних дітей (хлопчика і дівчинку)", – йдеться в повідомленні.

О 20:35 вогонь було локалізовано, о 23:07 – повністю ліквідовано.

У ГУ Нацполіції України в Харківській області між тим повідомили, що за фактом пожежі в приватному житловому будинку в сел. Нова Водолага Харківської області, в якій загинули 3 людини, розпочато кримінальне провадження.

"Факт події внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей) Кримінального кодексу України", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

Як встановили поліцейські, загиблі – 42-річна жінка і двоє її п'ятирічних дітей, хлопчик і дівчинка, які приїхали до неї зі школи-інтернату на канікули.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА