07:15 15.01.2018

Пасажирський поїзд збив легковик в Запорізькій області: транспорт відновленню не підлягає, водій і пасажир травмовані

1 хв читати
Пасажирський поїзд збив легковик в Запорізькій області: транспорт відновленню не підлягає, водій і пасажир травмовані

У Якимівському районі Запорізької області на нерегульованому залізничному переїзді пасажирський потяг №86 "Львів-Новоолексіївка" зіткнувся з автомобілем ВАЗ-2101 - автотранспорт відновленню не підлягає, водій і пасажир залишилися живі, отримавши незначні травми.

Як розповіла кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" начальник сектора ГУ ДСНС у Запорізькій області Юлія Баришева, 14 січня о 10.10 до чергової частини Запорізької дирекції Придніпровської залізниці надійшла інформація про те, що в районі селища Якимівка (Якимівський район Запорізька область) о 10.00 на нерегульованому залізничному переїзді 1241км. поїзд №86 "Львів-Новоолексіївка" зіткнувся з автомобілем ВАЗ-2101.

За словами рятувальників ДСНС, які прибули на місце аварії, незважаючи на те, що внаслідок зіткнення автомобіль отримав значні пошкодження, люди в салоні дивом залишилися живі.

"Водій і пасажир легкового автомобіля отримали незначні травми - удари і подряпини. Зараз вони доставлені до Якимівської центральної районної лікарні для медичного обстеження", - зазначила Ю.Баришева.

Також вона повідомила, що затримок руху поїздів на даній залізничній гілці не відбулося. Рятувальники ГУ ДСНС оперативно звільнили залізничну колію від пошкодженого автомобіля.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА