18:42 19.01.2018

Зловмисник в Одесі застрелив свого спільника, поранив трьох поліцейських і таксиста

2 хв читати

 В Одесі зловмисник, якого розшукували за хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї, крім трьох поліцейських, поранив водія таксі, а також застрелив свого спільника. Правоохоронці обшукують катакомби, в яких він переховувався.

Як повідомляє МВС України на сторінці у Facebook, близько 15:30 поліцейський патруль виїхав на виклик. За попередніми даними, на вул. Новосельського перебувала людина, розшукувана за хуліганські дії з застосуванням вогнепальної зброї.

На місці правоохоронці з'ясували, що зловмисник влаштував перестрілку: поранив трьох поліцейських, водія таксі та застрелив свого спільника. Правоохоронці намагалися затримати його, але чоловік почав відстрілюватися.

"Злочинця ліквідували на місці поліцейські, які приїхали на підкріплення", - зазначено в повідомленні.

Наразі всі постраждалі перебувають у лікарні. Один поліцейський - у важкому стані.

Бойова операція в Одесі триває. Поліцейські штурмують приміщення, в якому переховувався злочинець, вже знайшли чотири гранати. Триває відпрацювання катакомб у пошуках можливих спільників.

Раніше про поранення трьох поліцейських під час перестрілки зі зловмисником у центрі Одеси повідомив радник начальник Головного управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк. За його словами, один із поранених - у тяжкому стані, а злочинець убитий.

За словами Р.Форостяка, перестрілка сталася під час роботи дільничного й оперативника Приморського райвідділу поліції, які розшукували особу, що переховувалася від слідства за правопорушення за ч. 4 ст. 296 (хуліганство із застосуванням зброї) Кримінального кодексу України.

Глава Національної поліції України Сергій Князєв повідомляв про штурм приміщення, в якому переховувався злочинець і яке веде в одеські катакомби.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Швейцарія має намір обговорити підсумки Саміту миру з Росією - глава МЗС

Представники країн БРІКС можуть долучитися до роботи над пунктами Формули миру, винесеними на Саміт миру, - Амерд

Унаслідок ворожих обстрілів у Дніпропетровській області постраждали дві людини

Зеленський: РФ завтра може розпочати з Україною переговори, якщо вийде з її законних територій

Присутність РФ на другому Саміті свідчитиме про те, що вони вирішили закінчити війну, - Зеленський

Зеленський: Завдання України - посилювати ізоляцію Путіна

Зеленський: Переговори у Стамбулі 2022 року були безуспішними через ультиматуми російської сторони

Зеленський обговорював з прем'єр-міністром Саудівської Аравії питання про проведення наступного Саміту миру в цій країні

На Саміті миру багато країн хотіли залучення представників РФ, але більшість не хоче їм навіть потиснути руку - Зеленський

Зеленський: Україна ніколи не говорила, що Китай наш ворог - Китай міг би нам допомогти

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА