07:48 25.01.2018

На сайті прокуратури АРК почала функціонувати електронна форма для анонімних повідомлень

1 хв читати

На офіційному сайті прокуратури Автономної республіки Крим створена електронна форма для анонімних повідомлень про факти вчинення порушень прав людини.

"Розуміючи реальність загрози окупації, яка може торкнутися проукраїнські налаштованих громадян, прокуратура Автономної Республіки Крим прагне створити максимально сприятливі та безпечні умови для інформування про випадки порушення прав кримчан, здійснення проти них військових злочинів і злочинів проти людяності", - повідомили в прес-службі прокуратури АРК.

Також, для ефективного діалогу між прокуратурою автономії і особами, які постраждали від окупації або стали свідками порушень прав громадян України і проживають в Криму, через Skype введений онлайн-відеозв'язок з прокуратурою АР Крим.

За інформацією відомства, онлайн-відеозв'язок з прокуратурою буде працювати щовівторка, середу та четвер з 10:00 до 13:00.

Окрім того, в прокуратурі зазначили що встановлення ефективного зворотного зв'язку з населенням, за існуючого режиму тимчасової окупації РФ частини території України - АРК та м.Севастополя, є важливою і невід'ємною умовою своєчасного виявлення і фіксації випадків порушення окупаційною владою конституційних прав людини, скоєних стосовно кримчан військових злочинів і злочинів проти людяності, з метою подальшого притягнення винних до кримінальної відповідальності на національному та міжнародному рівні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення заступника голови Дніпровського РУ ГУНП на 14 млн грн

Європарламент 14-й раз відклав погашення бюджету Ради й Ради ЄС 2022 року, яке раніше відкладали через вимогу надати Україні Patriot

НАТО проведе неформальну нараду глав МЗС країн Альянсу в Празі 30-31 травня

Через обстріл у Козацькому загинула жінка - Херсонська ОВА

Верховна Рада прийняла за основу законопроєкт, що пропонує вдосконалити систему початкової загальновійськової підготовки

Ворог атакував Полтавщину, попередньо, без жертв і постраждалих - голова ОВА

Верховна Рада ухвалила законопроєкт про індивідуальні освітні траєкторії - віцепрем'єр Федоров

Унаслідок атаки БПЛА в Одесі четверо постраждалих перебувають у лікарні, двоє з них - діти - Труханов

Верховна Рада має намір дозволити місцевому голові в певних випадках призначати старосту громади

ВР звільнила сімох членів Рахункової палати - нардеп

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА