07:28 27.01.2018

У Бориспільському районі правоохоронці затримали злодія

1 хв читати
У Бориспільському районі правоохоронці затримали злодія

Правоохоронці Київської області затримали 28-річного чоловіка, коли той намагався втекти з викраденим майном на автомобілі, повідомляє прес-служба Національної поліції України.

"Нахабний злодій заліз в будинок в селі Андріївка, що в Бориспільському районі, в полудень. Коли він намагався втекти на автомобілі з награбованим майном, його помітили сусіди. Небайдужі люди подзвонили в поліцію, повідомили державні номери і колір автомобіля", - заявили у відомстві .

У поліції зазначили, що як тільки на спецлінію 102 надійшло повідомлення про злочин, черговий відразу ж орієнтував наряди поліції і протягом години патрульні Бориспільського відділу поліції ГУНП в Київській області виявили схожий автомобіль на одній з вулиць м.Бориспіль та зупинили цей транспорт.

Однак водій автомобіля не видавав хвилювання до моменту, коли його попросили відкрити багажник - тоді зловмисник і зізнався в крадіжці. Правоохоронці виявили та вилучили мовні докази - викрадені інструменти, зварювальний апарат та шліфувальну машинку.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.3 ст.186 (грабіж) КК України. Зараз правоохоронці перевіряють парубка на причетність до скоєння інших злочинів на території Києва та області. Йому загрожує позбавлення волі до восьми років. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА