08:34 10.02.2018

На Волині на хабарі викрито співробітника СБУ

2 хв читати
На Волині на хабарі викрито співробітника СБУ

У Волинській області на здирництві та хабарі в $ 3 тис. викрито майора Служби безпеки України, повідомили в прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

"9 лютого 2018 військовою прокуратурою Луцького гарнізону спільно зі слідчими Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції України у Волинській області за матеріалами і спільно з оперативними співробітниками внутрішньої безпеки Служби безпеки України, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументований факт вимагання та одержання неправомірної вигоди оперуповноваженим 2 відділу 6 управління Головного управління військової контррозвідки Департаменту контррозвідки СБУ, який діяв за попередньою змовою в групі з трьома громадянами", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в п'ятницю.

В інформації підкреслюється, що хабар в розмірі $ 3 тис. від представника підприємства призначався за "нестворення майором СБУ штучних перешкод" в здійсненні підприємницької діяльності цього товариства. Грошові кошти виявлено та вилучено в повному обсязі під час проведення огляду місця події.

Відзначається, що наразі проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, а також обшуки за місцем роботи та проживання фігурантів справи. За результатами їх проведення буде вирішено питання про затримання вищевказаних осіб у порядку ст. 208 КПК України, повідомлення ним про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), обрання запобіжного заходу і звільнення з займаної посади.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок нічного удару по Харкову поранено двох людей, окупанти завдали ударів і по центру Золочева

Окупанти вдарили по житловому комплексу в Харкові, поки що без постраждалих

НАТО не планує розміщувати американську ядерну зброю в інших країнах - Столтенберг

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА