20:42 14.02.2018

Задуманий Трампом на 4 липня військовий парад оцінили в $ 10-30 млн

1 хв читати
Задуманий Трампом на 4 липня військовий парад оцінили в $ 10-30 млн

Військовий парад, який має намір провести в День незалежності президент США Дональд Трамп, обійдеться казні в кілька десятків мільйонів доларів, заявив в середу директор Адміністративно-бюджетного управління Білого дому Мік Малвейні.

"За попередніми оцінками, які я бачив, це обійдеться в $ 10-30 млн, в залежності від тривалості заходу. Очевидно, що часовий парад відрізняється від п'ятигодинного параду за видатками та технікою, і тому подібних речей" - наводить слова Малвейні The Washington Post.

Раніше видання повідомило, що Трамп дав вказівку міністерству оборони і Білому дому підготувати план проведення військового параду в День незалежності - 4 липня. За даними видання, президент прийняв таке рішення після того, як відвідав військовий парад в Парижі в липні минулого року, який справив на нього сильне враження.

Представник Білого дому, в свою чергу, пояснив журналістам, що проведенням параду Трамп має намір продемонструвати вдячність населення країни військовим за те, що вони, ризикуючи життями, відстоюють безпеку Америки

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА