07:48 16.02.2018

Генпрокуратура буде співпрацювати з Міжнародним антикорупційним координаційним центром Великої Британії

2 хв читати
Генпрокуратура буде співпрацювати з Міжнародним антикорупційним координаційним центром Великої Британії

Делегація органів прокуратури України завершила робочий візит до Лондона, під час якого було досягнуто домовленостей про співпрацю на постійній основі з Міжнародним антикорупційним координаційним центром Великої Британії, повідомили в прес-службі Генпрокуратури.

"У столиці Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії  м.Лондон Євген Єнін провів двосторонні зустрічі з представниками компетентних органів Сполученого Королівства, зокрема, в Офісі з боротьби з шахрайством в особливо великих розмірах (SFO), а також Міністерство закордонних справ та у справах Співдружності . Сторони обговорили актуальні питання двостороннього співробітництва в сфері міжнародного співробітництва під час кримінального провадження", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в четвер.

В інформації підкреслюється, що під час візиту заступник Генпрокурора домовився про співпрацю на постійній основі з Міжнародним антикорупційним координаційним центром Великої Британії (IAССС). "Це забезпечить прискорення обміном інформацією з іноземними колегами в сфері протидії корупції", - додали у відомстві.

Міжнародний антикорупційний координаційний центр Великої Британії заснований за результатами антикорупційного саміту 2016 року в м.Лондон і офіційно почав свою діяльність в липні 2017 року.

Ця структура об'єднує зусилля представників США, Австралії, Великої Британії, Сінгапуру, Нової Зеландії, Канади з метою поліпшення швидкості обміну оперативними даними в корупційних розслідуваннях, а також сприяє країнам, які зазнали значних збитків від корупційних злочинів, притягає винних до відповідальності і повертає незаконно виведені кошти .

"Відтепер українським правоохоронцям не треба чекати кілька років для отримання інформації з США, Великої Британії, Сінгапуру, Інтерполу і т.д. - Генпрокуратурою встановлено контакт з Міжнародним антикорупційним координаційним центром", - зазначив Є.Єнін.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА