09:37 01.03.2018

Затримано чотирьох зловмисників, підозрюваних у замаху на вбивство керівника ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України"

1 хв читати
Затримано чотирьох зловмисників, підозрюваних у замаху на вбивство керівника ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України"

Правоохоронці затримали чотирьох зловмисників, яких підозрюють у замаху на вбивство керівника ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України", повідомив глава Національної поліції України Сергій Князєв.

"Ще 10 листопада минулого року в Києві злочинець проломив голову керівнику державного підприємства, а через деякий час іншому керівнику прив'язали бойову гранату до авто. І лише раптове зниження температури зумовило те, що важіль гранати не спрацював, а примерз до кузова. Це і врятувало життя багатьох людей, адже авто було припарковано в людному місці Києва ", - написав С.Князєв на своїй сторінці у Facebook.

Поліцейські з'ясували, що напад замовили через професійну діяльність зловмисників. Саме таким чином вони намагалися змусити керівників до розкрадання державних коштів.

"Прикриваючись підробленими договорами на експорт, учасники злочинної схеми проводили фіктивні закупівлі зерна. Але задум було не так просто здійснити, тому що керівники намагалися перешкодити таким махінаціям, призупинивши оплату за договорами", - зазначає глава Нацполіції України.

С.Князєв наголошує, що "організатори нападу сподівалися, що прибравши керівників, які не погоджувалися грати за їхніми правилами, корпорацію очолить підконтрольна їм кандидатура. Але на шляху їхнім планам стали правоохоронці спільно з Головним управлінням розвідки МО України".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА