15:18 01.03.2018

Суд заочно заарештував Димінського

2 хв читати
Суд заочно заарештував Димінського

Слідчий суддя Печерського районного суду Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою підозрюваному в скоєнні ДТП зі смертельними наслідками президенту ФК "Карпати" і власнику телеканалу ZIK Петру Димінському.

Як повідомляє відділ зв'язків із громадськістю та засобами масової інформації Генеральної прокуратури України в четвер, таким чином, суд задовольнив клопотання старшого слідчого з особливо важливих справ Головного слідчого управління Національної поліції України, узгоджене заступником начальника відділу Генеральної прокуратури України.

"За інформацією органу досудового розслідування в серпні 2017, він залишив територію України і назад до країни не повертався", - зазначають у Генпрокуратурі.

Як повідомлялося, 18 серпня 2017 року автомобіль з кортежу власника футбольного клубу "Карпати" П.Димінського врізався в "Опель", за кермом якого перебувала 31-річна Наталія Тріла. Жінка загинула. Її родичі стверджують, що за кермом "Мерседеса" перебував П.Димінський.

22 серпня П.Димінський полетів до Швейцарії.

9 грудня мати загиблої в ДТП Н.Тріли, Марія, заявила про повне відшкодування збитків, спричинених цією аварією, а також відкликала доручення, видані третім особам на представництво її інтересів в судах та інших органах щодо ДТП. "Матеріальних претензій у зв'язку з зазначеною дорожньо-транспортною пригодою не маю, що засвідчую своїм підписом", - йдеться в заяві М.Тріли на ім'я слідчого і прокурора.

12 грудня з'явилася інформація про те, що П.Димінському оголошено про підозру у вчиненні злочину за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу, також підготовлено клопотання до суду про дозвіл на його затримання і застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

11 грудня 2017 року П.Димінського було оголошено в національний розшук, як особу, що переховується від органів досудового розслідування, після чого Національна поліція подала відповідні документи до генеральноо секретаріату Інтерполу.

Печерський районний суд Києва 18 грудня обрав П.Димінському запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, проте 19 лютого 2018 року Апеляційний суд Києва задовольнив апеляційну скаргу адвоката і скасував цю постанову.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА