07:07 04.03.2018

Заарештованих раніше 112 активістів випустили на свободу

1 хв читати
Заарештованих раніше 112 активістів випустили на свободу

Правоохоронці Шевченківського і Печерського райвідділів відпустили всіх 112 активістів, які напали на табір руху "Визволення", на свободу, повідомив народний депутат Верховної Ради 8 скликання Єгор Соболєв.

"Усіх 112-х захоплених під час нападу на табір Рух "Визволення" активістів випустили з поліцейських ділянок. Повага всім поліцейським в Шевченківському і Печерському райвідділах, хто проявив людське ставлення до політв'язнів", - написав Є.Соболев на своїй сторінці в Фейсбуці в суботу ввечері .

Він зазначив, що підозру висунули лише одному ветерану добровольчого батальйону "Донбас" Миколі Чудовському (позивний "Чудо").

"При цьому йому інкримінують побиття п'ятьох спецназівців під Радою ... у вівторок. До війни "Чудо" був інструктором МВС з кульової стрільби", - підкреслив Є.Соболев.

Як повідомлялося, в суботу до управління поліції доставили 111 осіб, на 4 з них складено адміністративні матеріали, ще з 8 спілкуються правоохоронці.

За словами начальника Головного управління Національної поліції в м.Києві А А.Кріщенка, до лікарняних установ звернулося 13 осіб, які перебували в наметовому містечку, і сім співробітників поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА