11:19 09.03.2018

Невідомі побили нардепа Левченка в Києві

2 хв читати
Невідомі побили нардепа Левченка в Києві

Невідомі побили народного депутата України (позафракційного), члена політради ВО "Свобода" Юрія Левченка на акції проти незаконної забудови на Татарці в Києві.

Як повідомив депутат Київради Святослав Кутняк на сторінці у Faсebook, у п'ятницю вранці на акції проти незаконної забудови на вул. Половецької (Татарка) у Києві невідомі побили Ю.Левченка. За його даними, нардепа побили до втрати свідомості, а також кілька разів бризнули в очі з балончика. Ю.Левченка госпіталізували.

Водночас, за інформацією відділу комунікації поліції Києва, інцидент стався під час демонтажу незаконних гаражів на вул. Половецькій у Шевченківському районі.

"Наряди поліції встановили, що працівники благоустрою, відповідно до припису, здійснювали демонтаж гаражів. На місце прибули народний депутат Юрій Левченко та депутат Київради Святослав Кутняк, які намагалися кинути пляшку із займистою сумішшю. У результаті виникла сутичка, яку припинили правоохоронці", - йдеться в повідомленні поліції.

У главку також зазначили, що потім депутати поїхали з місця події, із заявою про побиття до поліції вони не зверталися, від лікарів відповідна інформація також не надходила.

Слідчо-оперативна група працює на місці, опитує свідків. Пляшку із займистою сумішшю вилучили. Подію зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені правопорушення та інші події Шевченківського управління поліції, встановлюють усі обставини інциденту.

Раніше в п'ятницю кілька десятків мітингувальників попрямували від Парку Тараса Шевченка в центрі Києва у бік станції метро "Лук'янівська", щоб відвідати в лікарні Ю.Левченка після побиття.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА