21:02 14.03.2018

Cуд в Криму змінив вирок українському активісту Балуху

1 хв читати
Cуд в Криму змінив вирок українському активісту Балуху

Верховний суд окупованого Криму на засіданні в середу змінив вирок українському активісту Володимиру Балуху, виключивши з обвинувачення пункт про придбання боєприпасів.

Як повідомляє видання "Крим.Реаліі", суддя Тимур Сльозко виключив з обвинувачення пункт про придбання боєприпасів, у зв'язку з чим вирок змінили до 3 років і 5 місяців позбавлення волі в колонії-поселенні.

При цьому суд відмовив у задоволенні клопотань про виклик свідків, яких не допитали під час судового слідства, а також в проведенні додаткових експертиз, витребування додаткових документів і здійсненні аудіозапису силами суду.

Як повідомлялося, український фермер В.Балух був затриманий 8 грудня 2016 року в своєму будинку в селі Серебрянка Роздольненського району тимчасово окупованого Росією Криму. Російська влада пред'явила йому звинувачення в зберіганні боєприпасів.

У січні 2018 року Роздольненський райсуд Криму засудив українського активіста В.Балуха до 3 років і 7 місяців позбавлення волі в колонії-поселенні і до штрафу в розмірі 10 тис. російських рублів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА