21:20 18.03.2018

Азаров просить допитати його в суді у справі Януковича за допомогою відео

1 хв читати
Азаров просить допитати його в суді у справі Януковича за допомогою відео

Колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров просить допитати його на судовому засіданні у справі про державну зраду екс-президента Віктора Януковича за допомогою відеоконференції з Москви, йдеться в заяві М.Азарова, опублікованій в Фейсбуці адвокатом В.Януковича Віктором Сердюком.

У заяві М.Азаров підтвердив свою готовність дати свідчення в суді і зазначив, що з ініціативи В.Сердюка був притягнутий до процесу в якості свідка захисту.

"Прошу забезпечити проведення мого допиту в якості свідка в кримінальному провадженні №1 КП / 756/237/18 в порядку міжнародної правової допомоги шляхом відеоконференції з уповноваженого суду м.Москва", - йдеться в заяві.

Крім того, він зазначив в заяві, що прибути безпосередньо в Оболонський райсуд м.Києва він не може через переслідування його на території України з політичних мотивів, "організоване високими посадовими особами України".

Він стверджує, що отримує регулярні загрози і вважає, що в Україні існує загроза його життю.

Також М.Азаров з міркувань безпеки відмовився повідомити суду адресу свого фактичного місця проживання на території Росії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА