15:25 19.03.2018

"Нова пошта" вимагає негайно припинити тиск і кримінальне провадження проти неї

2 хв читати
"Нова пошта" вимагає негайно припинити тиск і кримінальне провадження проти неї

Група компаній "Нова пошта", лідер експрес-доставки в Україні, вимагає негайно припинити кримінальне провадження проти неї і тиск на бізнес.

Як передає кореспондент "Інтерфакс-Україна", про це заявив співзасновник групи компаній В'ячеслав Климов в агентстві "Інтерфакс-Україна" в понеділок під час прес-конференції, присвяченої обшукам в офісах "Нової пошти", які здійснила Генеральна прокуратура України в п'ятницю, 16 березня.

"При цьому хочу наголосити, що ми готові відповісти на будь-які запитання правоохоронців через цивілізовані запити, через зустрічі, а не у форматі силових дій, обшуків і допитів. Наші юристи, працівники фінансових дирекцій готові співпрацювати та відповідати на будь-які запитання, але ми вимагаємо, щоб це робилося не в заблокованих офісах, не протягом восьми годин, не у форматі обшуків, допитів, арештів", - сказав він.

За словами В.Климова, "Нова пошта" нагадує владі та вимагає від неї виконати обіцянку щодо створення Служби фінансових розслідувань, яка позбавить відповідних повноважень силові підрозділи і стане аналітичною службою без силових інструментів, як у всьому цивілізованому світі.

"При цьому впевнені, що ефективність такого роду діяльності зросте одразу в рази, що, в тому числі, позначиться на бюджеті наших правоохоронних органів. Вимагаємо також негайно відновити дію мораторію на перевірки, термін якого закінчився нещодавно і вмить перевірки поновилися і почали набувати дедалі агресивнішого характеру", - заявив В.Климов.

Окрім того, він зазначив, що "Нова пошта" вимагає припинити тиск на бізнес і вимагає від влади почати виконувати надані бізнесу обіцянки про те, що бізнес має бути у фокусі і під захистом влади.

"І, нарешті, я хочу наголосити, що зараз "Нова пошта" б'ється не лише за себе. Ми сильна компанія із серйозним ресурсом, але б'ємося ми за тисячі підприємців, які такого ресурсу не мають, які на сьогодні залякані свавіллям і силою влади, що поводиться агресивно стосовно них. Я можу стверджувати, що без сильного й успішного підприємництва, без сильного й успішного бізнесу в України немає майбутнього. Ось до чого ми закликаємо", - резюмував В.Климов.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА