10:44 21.03.2018

У Брюсселі відбулася прем'єра фільму "Кіборги"

2 хв читати
У Брюсселі відбулася прем'єра фільму "Кіборги"

У Брюсселі відбулася прем'єра фільму "Кіборги: Герої не вмирають" українського режисера Ахтема Сейтаблаєва, повідомила народний депутат фракції партії "Блок Петра Порошенка" Марія Іонова.

"Повний зал, переважна більшість іноземців - дипломати, євродепутати, представники міжнародних організацій, представники Єврокомісії, українська діаспора. Ми нагадали нашим європейським друзям, хто є автором безчинств, які творить "Мордор" на території нашої країни", - написала М.Іонова у себе на сторінці в соцмережі Facebook.

Вона розповіла, що прем'єра фільму була організована в Брюсселі за підтримки Міністра закордонних справ України Павла Клімкіна, Міністерства інформаційної політики України, сім'ї президента України і парламентського комітету з питань європейської інтеграції.

Парламентарій також зазначила, що присутні на прем'єрі гаряче привітали авторів фільму.

"Дякую Ахтему Сейтбалаєву та Іванну Дядюрі за фільм. Дякую главі делегації Європарламенту в парламентському комітеті Асоціації Україна-ЄС Даріушу Розаті, другу України, за підтримку презентації фільму. Звичайно, вдячні нашому представникові України при ЄС послу Миколі Тошицькому та його команді", - написала М.Іонова.

Як повідомлялося, наприкінці 2017 роки фільм "Кіборги" режисера А.Сейтаблаєва про події 2014 року в донецькому аеропорту встановив рекорд для українських фільмів зборів - за перший вікенд прокату він зібрав 8 млн 186,7 тис грн, повідомив глава Державного агентства з питань кіно Пилип Іллєнко.

У березні цього року перший заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова повідомила, що фільм "Кіборги" покажуит політикам і дипломатам у США і деяких країнах ЄС: 14 березня - у Вашингтоні, 16 березня - у Гаазі, 17 березня - у Варшаві, 19 березня - в Брюсселі.

Е.Джапарова також розповіла, що Мінінформполітики також підготував спеціальні буклети, що роздаватимуть перед показом. "Це своєрідна спроба коротко розповісти про те, скільки людей загинули, які наслідки війни на Донбасі та окупації Криму", - зазначила вона.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок нічного удару по Харкову поранено двох людей, окупанти завдали ударів і по центру Золочева

Окупанти вдарили по житловому комплексу в Харкові, поки що без постраждалих

НАТО не планує розміщувати американську ядерну зброю в інших країнах - Столтенберг

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА